Bu gün kesinlikle coştum galiba:) Bir günde iki defa blog güncellemek hiç tarzım değil ama:) Komşum Rukişle sarma yapacaktık onun ısrarıyla asma yaprağına birde dut yaprağı ekledik. Zeytin yağlı bol naneli maydanozlu soğanlı her zamanki sarma içiyle sardık. İyiki de yapmışız harika çok da lezzetli bir sarma oldu. Hatta eşim bana bilmediğim bir şeyler yedirme dedi:)) ama inanın asma yaprağından ayırmak imkansız. Eşim ve de yemek seçen çocuklarım afiyetle yediler. Hiç olmazsa bir defa deneyin diyorum...
Görüntü ve lezzet bizden tam puan aldı:))
Fırn sütlaç hepimizin yaptığı gibi tek farkı bir yumurta sarısını biraz sütlaçla karıştırp üstüne ekledim. Çok güzel kızardı.
Sevgiyle kalın dostlar...