İlk olarak fırında çipura hazırladım. Balığı yıkayıp temizledim. Sonra önceden hazırladığım sıvı yağ ve baharatlı karışımı sürdüm ve içini unladığım fırın poşetine koydum. Poşetin bir kaç yerinden çatal ile deldim ve fırına sürdüm. Tereyağını sevenler balığın içine tereyağı koyabilirler. Çok lezzetliydi.
İkinci tarifimiz patates salatası. Bilindik birşey ama kısaca anlatayım. Haşlanmış patetesi doğradım. İçine zeytin yağı, limon, maydanoz ve taze soğan koydum. Biraz da tuz ile tatlandırdım. Menü uygun değil ama olsun artık :)
Afiyet olsun. SOFRANIZDAN BEREKET AĞZINIZDAN TAT EKSİLMESİN CANLARIM...
8 yorum:
Hayat'cim,
YAni hamile falan olsam bu sizin baliklar bana cocuk dusurtur:)Ozledim cok baligi.Bu haliyle kafali ,kuuruklu kilcikli falan:)
Ellerinize saglik Hayat'cim.
ellerine saglik canim kandilin mubarek olsun
Ellerine sağlık abla,balığın görüntsü beni mest etti.:) Nefis olmuştur eminim.
Sevgi ve selemlar...
Gülenay canım,az kaldı inşallah yazın gelince doya doya kafalı kuyruklu:)) yersin inşallah.
Görüşmek üzere canım
Sevgiler...
Teşekkür ederim Nihan'cığım.
Sizlerinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Sevgilerimi gönderiyorum...
Canım Lavantin'im, güzel yorumuna çok teşekkür ederim.
Yağda kızarmış kadar olmasada güzeldi hiç olmazsa daha sağlıklı:)
Kardeşim bizden de sizlere selam ve sevgiler...
mrb özden teyze ben neslihan nasılsın yemeklerin her zaman ki gibi çok hoş ve leziz gözüküyor
Hayatcığım bayılırım çipuraya bu arada sarı tabaklarımız aynı bende de var.Ellerine sağlık..sevgiler...
Yorum Gönder