9.30.2008

BUGÜN BAYRAM :)


Sevgili dostlar hepinizin bayramını kutlar; sağlık, huzur ve mutlulukla dolu güzel günler dilerim. Çocuklarımın mersinde yedikleri ve tadına doyamadıkları künefeyle tatlansın ağzınız :)
Posted by Picasa

8 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

BAYARMINIZI KUTLUYORUM.
SVGLR GÜZEL GÜNLER DİLERİM.
nUnU

özlem dedi ki...

Merhaba Hayat hanım yeni bir blog kullanıcısı olarak sitenizi netden gördüm.Öncelikle Ramazan Bayramınızı kutlarım.Blogunuzu çok beğendim acemi bir blogcu olarak bende aktif olup bloguma birşeyler eklemeye çalışıyorum.sizi bloguma ekledim ve yeni yazılarınızı takip edeceğim.Sizde blogumu ziyaret edip yorumlarınızı gönderirseniz sevinirim.Sağlıcakla kalın.

Tuba dedi ki...

Hayat'cigim, uzun zamandir gelemedim. Cok cok yogunum bugunlerde. Sana ve guzel ailene, mutluluk, saglik ve sevgi dolu nice guzel bayramlar diliyorum. Cok sevgilerimle,

pervin dedi ki...

Hayırlı bayramlar...

hayat dedi ki...

Sevgili dostlar.
Biraz geç oldu ama ziyaretlerinize ve güzel bayram mesajlarınıza çok teşekkür ederim.
İnşallah sizlerde bayramı ailelerinizle beraber çok güzel geçirmişsinizdir.
Güzel günler diliyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

özlem dedi ki...

Hayat hanım blogumu ziyaret edip benide kendi blogunuza eklediğiniz için çok teşekkür ederim. Yazınız beni çok mutlu etti.aynı zamanda çok heyecanlandırdı.Fark edilmek çok güzel bir duyguymuş. Şimdi bloguma yeni şeyler eklemek için daha çok çaba sarf etmeyi düşünüyorum.Bloğunuz çok güzel sık sık ziyaret edeceğim.Bir kez daha teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın...

özlem dedi ki...

Teşekkür ederim.Bütün annelerimizin gülen yüzü hiç solmasın.Sizinde öyle.Bende bir anneyim ve annelik gerçekten çok zor bir meslekmiş.Ben anne olunca annemin değerini daha iyi anladım.Bize harcadığı zamanı,yıllarını,emeklerinin farkına vardım.Belki daha yolun başındayım ama şimdiden zorluğunu anladım.Benim bebeğim biraz yaramaz bir çocuk erkek çocukları genelde öyle olur diyorlar ama Hayat Hanım gerçekten çocuk büyütmek sorumluluk istiyormuş.Bazen nasıl davrancağımı bilemiyorum bu aralar beni çok yoruyor sanırım çocuklardaki şu 2 yaş sendromunu yaşıyoruz.İnşallah geçecek diye umut ediyorum.Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Bitanem,gecikmelide hepinizin bayramını teker teker kutlayıp sevgilerimi gönderiyorum..Canım kardeşim nasılmış acaba?? Keyifler yerinde mi??